bendede aynı ama çalışmasında sorun yok cihaz çözüyor ve düzgün çalışıyor ama dediğiniz gibi iki kırmızı ikide yeşil yanıyor
Printable View
bendede aynı ama çalışmasında sorun yok cihaz çözüyor ve düzgün çalışıyor ama dediğiniz gibi iki kırmızı ikide yeşil yanıyor
hangi yazilimi tavsiyye edersiniz?
bu soruna çöüzm sunacak babyit yokmu aceba koskoca süpersat ailesinde
ben de de ( iki haftadır ) aynı poblemler var.server olmadığı için interneti alıp almadığını bilmiyorum. bir kaç tane imaj değiştirdim ama yine de üstteki ışklar yanmıyor.saygılar.
milllet buna çözum bulmaya korkuyor bide ben satıcıyım müşterilerle girdğim sıkıtıyı düşünün
çözüm için babayiğit aramaya gerek yok.
yapıalcak işlemler sırasıyla belli zaten.
1. Modeminizin IP gurubuna göre manuel IP vermek. Örnek Modemınızın varsayılan ağ geçidi 192.168.1.1 ise cihazınıza 192.168.1.100 yada 200 verin.
2. Bu sıkıntı sadece Gemını image de varsa Nabılo-Sifteam veya KDteam yazılımını kullanın.
3. Adaptör deneyebilirsiniz maalesefki merdiven altı üretim adaptörlerde kullanılan Swıch mod trafo ısındıktan sonra fazla gerlim verip besleme devresindeki regule kondansatörlerini, bozuyor ve bu tür aksaklıklara meydan verebiliryor.
4. Cihazınız maalesefki klon bu tür aksaklıkları zaten başından göz almışsınız.
volkan kardeşşşş eyvallah aynen denedım çalıştı
aynı sorun bendede var cıhazı daha yenı aldım bırncı gununde bole bır sorunla karsılastım :S