uyarı ve bilgi için teşekkurler
Printable View
uyarı ve bilgi için teşekkurler
Paylaşım için teşekkürler..
Saygılar;
her ne kadar faturalı bir hattım olsada onlarında başına birşeyler gelebilir. iki kere düşünürüz uyarı için teşekkürler
uyarın için çok teşekkürler.
tşkler arkadaşım uyarı için....
sağol ustam uyrın için eline emeğine sağlık bilgi paylaşdıkca güzeldin saygılarla ...
bilgi icin tesekürler
uyarı için teşekkürler üstad
bilgi ve uyarı için sol serkan abi
biginiçin teşekkürler
uyarılarız çok teşekkürederim
uyarın için sagol
Ayrıntılı bilgi ve uyarılar için çok teşekkür ederim,internet ortamında çok uyanık olmak lazım.
Bu bilgi paylaşımı için teşekkürler.
lafa nereden başlayalım belli degil eski bir türk ata sözü derki ulu sözü dinlemeyen ulur.bunca sözü atalar boşunamı söylemiş ucuz etten yavan yahni olur. ucuzsa vardır bir hilleti pahallıysa vardır bir hikmeti aldatan kadar aldananda suçludur diye daha yüzlerce örnek ata sözü fakat her nedense genclerin kulagında bir şeylerin kulaklıgı ile tıkalı oldugu için bunları duymuyorlar gecmiş olsun diyelim önemli olan hatalardan ders cıkarıp daha dikkatli olmak.
benim hatlarda faturalı ama butip insanların birşekilde hal çaresine bakmak gerekir fakat şuda bir gerçekki başkalarının kazançlarından faydalanarak yaşayan asalaklar bitmez bitmeyecekte bizlerin burada daha dikkatli olmamız gerekir diye düşünüyorum uyarı için teşekkürler.
uyarı teşekkürler bu memlekete sizin gibi dürüst insanlar lazım
uyarılarınız için teşekkürler
Telefonum faturalı ama kontör kullanan arkadaşlara bilgi veriyorum
Teşekkür ederim
kardeş sağolasın kontörlü hattı olan arkadaşlara faydalı olacağını umuyorum
bilgi için teşekürler
uyarı için teşekürler sagul ustam
bilgi için tsk.
teşekkürler
saol abi ben zaten sadece bayilerde yületiyorum bilgi için teşekkürler
sag ol ustam bilgi için teşekkürler
saolasın teşekkürler uyarın için
Bilgi için teşekkür ederim.
bilgi için teşekürler..
Paylaşım için teşekkürler
hakikaten dikkat edilmesi gerekiyor. birçok ATM den rahatlıkla kontor yüklenebiliyor veya cepten kredi kartınızı ilişkilendirip rahatlıkla kontor alabilirsiniz. uyarı için teşekkürler serkan...
Teşekkürler üstad
çok ama çok teşekkürler bizi uyardıgınız için sag olun
teşekkürler üstat bilgilendirdiğin için
tesekkürler usta uyarı için.
uyarı için teşekkürler
teşekkürler bilgi için
teşekürler arkadaşlar daha dikkatli oluruz saygılar
Uyarın için teşekkürler.
İnternet ortamında hergün yeni bi tuzak çıkıyor.Pürdikkat olmak lazım.
kardeş iyiki uyardın ya ..sağ olasın.yoksa bu tuzağa düşebilirdik
ÜSTAD,
çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla, MURTAZ
ne uyarısı nerde uyarı filan göremiyorum alooo
Çok sağol kardeş iyi bir konuya değinmişsin.
Harikasın
sana bolca teşekkürler
uyarın için teşekkürler
zaten uyuz oluyorum adamlar site kapatıyorlar site kapatıcağına şu internetteki
hatta bırak interneti tv deki 250 kontör kazanma die verilen reklamı kaldırsınlar
istediğin kadar uyarsanda bizde keriz çok .......
uyarı için teşekkürler herkezin dikkattli olması gerekir...
uyarın için çok teşekkür ederim arkadaşım. bana butür mail'ler çok geliyor, demekki adamların düşüncesi bumuş. sağol.
Şimdi hükümetin çıkarttığı ve başlattığı bir uygulama var. Tam da bununla alakalı. Bunları oraya şikayet edebilirsin. Onlarda gereğini yapacaktır mutlaka.
yaa arkadaş senki okumuş yazmız insansın böyle bi tongaya nasıl düşersin anlamış değilim.çevremizde bakkal dükkanında çok kontor bayisi var git birine bastır paranı al konturunu ne gerek var eft vs.ya birde cahil vatandaşlar ne yapsın değilmi ya.neyse geçmiş olsun.kolay gelsin:8[1]:
Mıllet ne kadar bozulmus ya haram ne kadar tatlı gelıyo allah yardımcı olsun bızlere etrafımız uc kagıtcı hırsız kalaktersız ınsanlarla dolmus bılgı ıcın sagol Serkan Yılmaz
uyarı için saol kardeşim dediğin gibi bu zamanda vicdan insaf diye bir şey yok artık geçmiş olsun dileklerimle...
denizlili
bilgi ve paylaşım için tşk
uyarılarınız için teşekkürler.İnsanlarda vijdan diye bir şey kalmamış hayret bişey ya.Hırsızlık çeşitleride hergün artıyor yanı buna bilişim suçumu,dolandırıcılıkmı yoksa hırsızlıkmı diyeceğiz..
ya başlığı adam gibi vadofonla ilgili diye açsanıza kardeşim.
Başlığa bakarmısın ya..."herkes okusun tüm üyelere uyarıdır."
hayır bana ne yani.ben Vadofon kullanıcısı değilim ki bana ne.
internetten almayın diye de herkes bas bas bağırıyor.
bilgi için teşekkürler usta
bu kadar şerefsizleri çok gördük o yüzden internetten satışlardan bedavada olsa kredi kartı ile birşey almıyorum .tavsiyem kimsenin almaması
bilgi için teşekkürler
Senin anlayısına hayranım arkadaşım bunun vodafone yada turkcellalakası yoktur. UYarı yapılmıştır Onca uye bir şeydememiş bana ne diyorsun yürü git arkadaşım ne işin var senin bu sitede girme yararlanma senin gibi üye istemiyoruz
Senin anlaman yerinde degil galiba bunun turkcell veya vodafone ile alakası yok internet üzerinde gsm dolandırıcılıgı var ama sen gibi birine yaranamazsın ve sitemde sen gibilerine yer yok birdahada uye olma süresiz yasakladım seni:devilprv:
Teşekkürler usta,
Benim de birkaç arkadaşımın başına geldi. Onların msn adreslerini ele geçirip kişi lestelerinde kayıtlı olanlardan "çok zor durumdayım acil kontör gönder" diyerek kontör almışlar.
Tüm üyelirimizi ve tanıdığımız tüm arkadaşlarımızı uyarmalıyız.