Arkadaşım bizde cihazın özelliklerini anlatsın diyoruz,bunu yaparkende başka cihazları kötülemesin.Olay bu.
Printable View
baff 6000 in aynısı bu cihaz bilginize ayrıca fiatta cok ucuk
Arkadaşlar konuyu uzatmanın bi alemi yok anlatılan bu cihaz resmen UYDUDAN güncelleme yapan bi cihaz.Bi kere konuyu yazanlar kendi yazdıkları ile çelişen yazılar yazmışlar
1-demişlerki her türlü şifreyi kıran cihaz,,bi kere öle bi cihaz yok hotbırde yaklaşık 600 tane şifreli kanal var bunların sadece belirli bi kısmı çözülebiliyor oda bu tip cihazlarla yani ya uydudan güncelliyen yada internetten güncelliyen,bu sözlere ancak son kullanıcı inanabilir ama bizim gibi bu işlerle para kazanan esnaf yemez biz bu işin içindeyiz kısacası
2-internetten güncelleme ve uydudan güncelleme derdi yok diyor,,hadi bakalım 33 dereceyi bağlamayın sizin o cihazınız ne açacak.demekki uydudan bişeyler güncelliyo bu cihaz çünkü o uydu olmasa güncel datalar cihazınıza gelmez
3- cihaz yeni bi ürünmüş gibi sunuluyor oysa onun gibi niceler var ki zaten bazı arkadaşlar bahsetmiş forumda
4 haa şimdi bu cihaz yalanmı diyenler olur belki ama kesinlikle kullanıcının istediği kanallar var alıp seyredebilir belgesel ***** film spor hangisin beğenirseniz
ama fiat biraz bana fahalı geldi o işi yapan diğer cihazlarla karşılaştırdığımda tabii bu benim şahsi görüşüm bir satıcı olarak baktığımda
son söz şunu söliim bu cihazda piyasadaki diğer cihazlarla aynı çözdüğü kanallar yaptığı işlev olarak yani batı cephesinde yeni bişey yok filmi gibi :)
herkesin bayramı kutlu olsun krizsiz günler....
evet arkadaşlar benim müşterimin bir tanesinde var bu cihazdan ama baff 6000 diye geçiyor ve hotbird deki ***** kanalları açıyor dediği gibi yerlilerle ilgili bşeler yapmıyor ever fiyatta uçmuş
arkadaşım eğer cihazın xusb ise söz konusu şifreli kanalları izleyebilmen için ya internet bağlantın olacak yada internetim yok diyorsan extra bir uydu ilede güncelleme yaparak şifreleri kırabiliyor bunun içinde 90 cm lik bir uydu yu 21,5 derece w6 uydusuna ayarlaman gerekiyor lnb den çıkan kabloyu receiverin lnb 2 girişine takman yeterli ben internet üzerinden güncelleme yapyorum
Ethernet Haberleşme Portu
- PVR Özelliği: Programları kolaylıkla kaydetme ve oynatabilme
- Ekranda görüntü yakınlaştırma
- MPEG2 & DVB-S Uyumlu
-Card Sharing
- PIG ( Picture in Graphic ) Grafik İçinde Resim
- 4000 TP, 5000 TV & 1600 Radyo Kanalı Hafızası
- 256 Renk GUI (Kullanıcı Arayüzü)
- Güçlü EPG (Elektronik Program Rehberi): Şimdiki/Gelecek & 7-günlük program rehberi
- Otomatik / Manuel / Ağ Uydu Arama Seçenekleri
- Çoklu-Uydu / Transponder / PID Arama Seçenekleri
- Güçlü Kanal Düzenleme Özelliği
- Uydu/TP/Alfabetik/Tüm Seçenekleriyle Kanal Sıralama
- DiSEqC 1.0 / 1.2 & USALS Uyumlu
- RS-232 (STB den STB’ ye, PC den STB’ ye) & OTA (Opsiyonel) İle Yazılım & Bilgi aktarımı
- OSD Teletext desteği
- USB Harddisk veya USB Flash Disk İle Yazılım Aktarımı
-USB 2.0 OTG
-Optik Ses Çıkışı SPDIF
-0/12V
satellite transponder channels Provider
------------ -------------- ------------ -----------
nilesat :
11996 h all showtime
1861 v all showtime
12073 h all showtime
11977 v all showtime
11881 h all pehla tv
11803 h all pehla tv
12301 h all art
11957 h all art
12034 h all art
11803 h all art
12284 v all aljazerra +1+2+3+4
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hotbird :
12360 H ***View
12207 V Free-X
12092 v MCT channels
12015 h all art
11958 v 1.sky sport1 sky
2.sky sport 2
3.sky super calcio
4.sport active
5.sky sport 24
6.sport active 3
7.iadv video
11179 h jsc+1+2+3 jsc
12692 h 1.france 2 bis
2.tmc
3.cine polar
4.cine fix
5.video click
6.virgine 17
7.guli
8.o sport info
9.france 3
10.france 4
11.tmc
12.cine first
11681 h 1.animaux
2.action
3.encyclopedia
4.RTL9
5.AB1
6.AB Moteur ABSAT
7.Chesse & Pache
8.TF1
9.Escales
10.Fit toute l'e histoire
11.mangas
12.France5
13.France O
14.LCP
12713 v 1.sanai sat sky
2.national geo music
3.current
4.hip hop tv
12073 v 1.sky calcio 2 sky
2.sky calcio 3
3.sky calcio 4
4.sky calcio 5
5.sky calcio 6
6.sky calcio 7
7.sky calcio 8
12341 v 1.sky calcio 9 sky
2.sky calcio 10
3.sky calcio 11
4.sky calcio 12
5.sky calcio 13
6.sky calcio 16:9
7.sky sport extra
12034 v 1.sky cinema sky
2.sky mania
3.sky cinema 3
4.sky calcio 1
5.e!
6.sky max
7.disney chanels
8.sky show
12418 v 1.sky cinema sky
2.sky classic
3.sky cinema 2
4.discovery travel
5.la 7
11977 h 1.nat geo adventur sky
2.history+1
3.national geo +1
4.sky new
5.cartoon network
6.jetix
7.fox life
8.cult
9.fox crime
10.cooltoon
11900 h 1.mtv sky
2.axn
3.disney chanels+1
4.toon disney
5.play house disney
6.raisat smash
7.match music
8.raisat extra
9.raisat premium
10.de a kids
11881 v 1.alic sky
2.leonardo
3.nuvalari
4.marcopolo
5.fox+1
6.fantasy
7.national geo wild
11221 h 1.jimjam sky
2.cnbc
10930 h 1.MGM
2.Animal Planet
3.National Geographic NOVA
4.Travel Channel
5.novasports3
6.VH1
7.MTV
8.novacinema2
11938 h 1.History Channel
2.Motors TV
3.Chesse & Pache
4.Boomerang
5.E! Entertainment
6.Private ***** NOVA
7.novacinema3
8.novasport4
9.novasport highlight
10.novasport6
11.******* tv
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
astra :
12168 v 1.nat geo wild canal satellite france
2.c cinema
3.france 4
4.extreme sport
5.piwi
6.eurosport
7.ushuaia tv
12207 v 1.france 5
2.tv breizh
3.planete thalassa
4.france o^
5.om'tv
6.ol tv
11479 v 1.canal evenement
2.planete justice
3.baby first
4.vivolta
12640 v 1.bloomberg
2.gulli
3.e!entertainement
4.disney magic+1
5.disney cinema magic
6.play house
7.disney channel+1
8.teva
9.cine polar
12090 v 1.tps star
2.teletoon+1
3.w9
4.discovery
5.m6 music hits
6.teletoon
7.c.cinema star
8.infosport
9.serie club
12012 v 1.france 2
2.motor tv
3.espn class
4.tele melody
5.trace tv
6.france 3
11817 v 1.paris premier
2.tele
3.la chaine
4.jimmy
11934 v 1.eurosport
2.sci fi
3.fille tv
4.tiji
5.cuisine tv
6.planete juniors
7.canal j
8.lci
9.voyage
10.planete
11.tmc
11856 v 1.canal+ family
2.pmu sur canal +
3.equidia
4.canal+ sport
5.disney channel
6.c.cinema premeier
7.canal+
8.canal+ cinema
9.canal+ decale
11817 v 1.seasons
2.histoire
3.sport+
4.mezzo
5.c cinema frisson
6.c cinema emotion
11895 v 1.c cinema culture
2.m6
3.tf1
4.chez vous tv
5.virgin 17
12402 v 1.comedie!
2.nrj 12
3.real time
4.c cinema famiz
5.c cinema classic
6.national geo
7.planete no limite
8.l equipe tv
9.jetix
10.13eme rue
Uydudan verilen ***leri kullanarak kanalları açan bir cihaz.Her durumda sizi kendilerine bağlayacaklar.Yani ***ler verilmezse ortalıkta kalacaksınız.Bu tür cihazlar genelde ellerindeki ürünler satılana kadar destek alırlar.O yüzden asla firmaya bağlı kalınacak cihazların alınması taraftarı değilim.Tek bir şartla alınabilir.İnternet imkanınız yoktur.Güvendiğiniz bir firmadan alabilirsiniz.Uydu dünyasına ne kadar güvenileceğini unutmayın.
selam iyi bayramlar arkadaşlar benim fikrimde @ateşelektronik ile aynı firmaya bağlı oldukça belirli paketler açılır herşeyi açamaz fiat olarakta biraz pahalı bence o fiata birtane dreambox daha mantıklı hiç olmazsa açmadığı kanal yok .. saygılar
ha ha arkadaşlar kusura bakmayın güldüğüm için bu cihazın çıkışı yeni değil yaklaşık 2 yıl kadar oldu ama data gelmesse ne yapacaksınız veya data için uydu uydu çanakmı ayarlayacaksınız boş on işler
herkese hayırlı olsun bu sistem. çünkü kapitalizm her zaman antisini kısa sürede yaratır a iyi bir örnek. teknik boyutu neysede herkesin faydalanmasından yanayım. herkese kolay gelsin...
yanina takilan coklu aparat ile o uydudan guncelleme geliyor.daha once baska bir marka altinda cikmisti yaklasik 2 sene once ama galiba guncelleme yapan uyduyu degistirmisler.o zamanda ikinci bir uydu takilmasi gerekiyordu simdi turksata lnb takiliyormus
zaten yazmış uydudan kart paylaşım diye açıklamasında Kart paylaşım sisteminin yeni harikası
Kart paylaşımında son nokta artık ne pc nede adsl gerekmiyecek. site site dolaşıp server arama derdinizde son buluyor.
Çift board ( iki kart) sayesinde şifreli kanalların datalarını alıyor ve bu sayede
Bu uydudan paylaşım finest cihazlarda devam ediyor bakalım birçok firmada devam ettiriyor emu devri kapandı uydudan paylaşımlar başladı
Bu biraz fazla atmaca olmuş; hiçbir cihaz server baglantısı olmadan veya sınırlı olarak kart üzerinden yayın yapmaktadır.Bu tür haberler sadece reklam amaçlı yapılmaktadır.O an için belki bir sistemden yararlanıp bazı kanalları çözmüş olabilir.Server üzerinden yayın yoksa veya kart üzerinden yayın yapmıyorsa gerisi hikaye
İlgilenen arkadaşlara duyurulur.............
önce tüm bu konuya mesaj yazan arkadaslar bakın hiç biri bu cihazın nereden vede hangi frakanslardan güncellediğini bile yazmadılar vede hiç söz etmediler bu cihaz 33 eurodan baska hiç bir yerden güncellemiyor bu 1.. 2 bu cihazlar mct paketlerinden baska kanalları sağlıklı bir sekilde güncellemiyor devamlı kesiklik yapıyor çünkü ben 225 dolar verip aldım cihazımda DIGIBOX X5400 PLUS Şu an içinde actığı paket euro 9 buraya gecti onları bile acmıyor sabit anten devamlı 33 euroda duracak buradan 4 tepe var sinyal aldığı 100/ 60 düştüğü zaman bile acmıyor bende anumuxs kanalını izlemek için almıştım isteyen varsa cihaz cok temiz 150 ytl verecem bu güncelleme yapıyor diyen arkadaslar önce hangi trans poderden yaptığını yazsınlar bakayı 4 tp
o zaman buraya cevap yazan arkadaslar bu cihazı kullanmış demek yanlış anlamasınlar ama coğu sallama hep msj amacım kimseyle polemik yapmak değil madem ki konu acılmış bilen cevap versin
anumuxs kanalını izlemekteyiz.xl cihazla.yukardakilerin tamamını izliyoruz.biraz araştıurın dostum.dünya dönüyor yol üstünde uyumuyalım.
bu adam niye boşuna reklam yapıyor dream box server dan başka yok bunlar hikaye server server diye diye dilimizde tüy bitti galiba yurt dışından getirdiği cihazları stmak için böyle reklam yapıyorlar
bak arkadasım iki yıl önce baff bu cihazları cıkardı ondan görenek dıgıbox x5400 plus diye bir cihazdaha piyasaya cıktı bu cihazlar 33 eurodan link desteği alarak insanlar mct paketini vede absat paketini internetsiz buradan sabit bir anten vede hot bortteki kanalları izliyordu ama şimdi paylasım cıkınca bu cihazlar fos kaldı cıkıp hala daha yok efendim bu kadar kanal acıyor sadece amacları tüketiciye cihaz satmak neyapsınlar cihazlar elde kaldı ben dm500s den baskasını tanımam
Alıntı:Alıntı:Alıntı:
Dostum konun içinde herşeyden bahsedildi.
Zaten farkındaysan benim mesajlarımı ve konu içerisindeki mesajları cihaz hakkında bir sürü şeyden bahsettik
ayrıca ilk olarak korax çıkartmış ve baff ın hala böyle cihazları var.
amaclarının tüketiciye satıp kesmek oldugu benimde düşüncemdir.
fakat bunu daha usturupla dile getirsek iyi olur.
Zaten anlamak isteyen anlar anlamak istemeyen cihaz elinde kalınca anlar....
9400 cı ile izlenen şifreli kanal söyleyebilirmisiniz. Ne xxl ler açıyor ne başka biri? emu lar tamamen çöktü demek. en azından haftada veya ayda bir yazılım veriliyordu. Yokmu bu derde deva olabilecek elektronikçi? ınxtc Tv 10853x27500 'dan hotbırt'de tarandığında çıkmıyor, acaba başka uyduyamu taşındı. Anlayamadım. her zaman tarattığımda çıkıyordu.
sallamış kayserili vatandaş.kim kime şifrelendirilmiş biryayını uydu üzerinden bedava izlettirir.abonelik usulü ile çalışan ve bundan para kazanan şifreli kanallar enayi sanki uydu üzerinden bedava paylaşıma izin versinler.hiç kimse korsan olarak uyduya data gönderemez ve uydudan data alamaz.bu işlerin bir sürü resmi prosedürleri var.ben de türksat 3A uydusuna yeryüzünden kimseye danışmadan kafama göre data göndereyim dünya ile paylaşayım.internet üzerinden server yolu ile kart paylaşılabilir.çnkü internetikontrol etmek çok zor.adam yasal kart almış.kart bilgilerini internetten server yolu ile paylaşıyor hem ücretsiz hem de ücretli ama uydu işin içine girdiğinde korsan iş yapmak mümkün değil.kayserilin sattığı cihazı üreten firma bu çözülen 140 kanal ile anlaştı belli bir süreliğine parasını da verdi ise adamlar paylaşıma açabilirler kanallarını.yoksa hiçkimse uydu üzerinden kafasına göre korsan iş yapamaz.bu da süreli bir şeydir.süresi dolan skycrypt modüller gibi ömrü sona erer ve fta yayın alan bir ihaza dönüşür cihaz.
ne cihazmış be adamlar yapmış :puah: :puah: :puah: :puah:
:wave: :wave: :wave:
Bu cihazdan alan varmı arkadaşlar varsa genel bilgi alabilirmiyiz.
serkan ustam valla arkadaş konu başında cihazını anlatmış ve açıklamış o na göre tüm cihazlar kendi sattığı cihazın yanında basit kalıyor kendisine göre haklı sebepleri de var emu bitti diyor e o ona da eyvallah tamam bu cihazları toptan olarak da veriyormuş anladık anlamasınada ya allah aşkına bir kişide çıksın desinki bende bu cihazdan var evet aldım ve sorunsuz olarak seyrediyorum serkan eğer dikkat edersen yeri geldiğinde arkadaşlar konu açıyor hangi cihazı alayım hangi cihazı tavsiye edersiniz diye bangır bangır yazıyoruz next al dream al diye ben hiç bu arkadaşın sattığı ismi tavsiye eden bir arkadaş duymadım bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var next den asla ve asla şaşmam saygılar!
bahsi kanalların hespsini açmaktadır.tps--nova --absat--cyfra--aljacera--show time --art-- mct ler --s.wiewler vs.vs. kesintisiz açmaktadır bu yazılanları.
bu sistemle aynı çanaktan paylaşım alabilirsiniz. altına tuğla koydum çok rüzgar olduğu için. :wave:
*TÜRKSAT 42 * EUROBİRD 33 *
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
birde süpriz var içinde herşeye değer...:yahoo:
twin cihazlar çok iyi gerçekten. her zevke hitab eden kanalları açıyor. Bunun içinde de süpriz kanal var...:wave:
yakında yeni bir cihaz daha sürümünü verecekler içinde yok yok. HD, uydudan güncelleme, usb, lan , görüntü kaydetme özelliği vs.vs. tek kelime ile mükemmel bir cihaz çıkacak. iş yerine gelince resim ve daha detaylı bilgiler eklemeye çalışırım...
usta emeğine sağlık yanlız resimdeki tuğla karizmayı bozmuş:D yani anlaşılan o ki sende bu cihazı kullanıyor ve tavsiye ediyorsun da ben içindeki sürprizi anlayamadım birde yeni yıldan sonra bahsettiğin cihazın bir üst modelimi çıkıyor bekleyin demişsin bilgi verirsen memnun oluruz saygılar
mokur şu an kullandığın yani pc olmadan kart paylaşımı yapmadan kullandığın cihazın adı ve fiyatı nedir ayrıca 10 15 gün sonrasında çıkacak cihazın tahmini fiyatı ne olur biraz bilgi verirsen memnun olurum saygılar
bu da baff 6000 twin dir...
ST 5109 Chipset Processor
2mb Flash
LAN 10/100 Mbps Ethernet Girişi
Kart girişi(Tüm kartları okuyabilme özelliği)
Donarak kanal geçiş özelliği
Ekrandaki bir kareyi dondurup açılış resmi yapma
Wireless (Kablosuz) paylaşım
Sharp Tuner
Modulator
Bilgisayrdan RS 232 kablo ile yazılım yükleme
Emu yazımı aktif ve yüklenebilme imkanı
Ekranda kanal bilgisi
Çoklu dil seçeneği
Manuel ve otomatik kanal arama
Çift scart soket
Diseq motor özelliği
S/PDIF (Optik Çıkış)
İŞTE BUDA YENİ ÇIKACAK OLAN- BAFF DVB HD 1000 RECEIVER
Full MPEG DVB-S/DVB-S2 (H.264) HD uyumu
400 MIPS Based işlemci
8mb Flash
HDMI
HD USB 2.0 giriş (2 ad)
PVR harici USB(Hard Disk) kayıt özelliği
MI HD Video/Audio çıkış
LAN portundan yazılım güncelleme
LAN 10/100 Mbps Ethernet girişi
Kanal isim ve komutları için ön panel VFD Display
Programlanabilir 400 kanal TV ve Radyo
Çoklu dil menü desteği
Hızlı kanal geçişi (1sn'den kısa sürede
Kanal listesi düzenleme /Favori kanal listesi düzenleme
Gerçek renk OSD
Full Picture in Graphic Fonksiyonu
Kanal bilgisi için elektronik program rehberi
Altyazı desteği
Yazılım emülasyonu ve VBI ekleyerek desteklenmiş teleteks özelliği
Kanal ve program kilidi
2 alıcı arasında program ve kanal bilgisi transferi
Eğlenceli oyunlar
Dijital ve Dolby ses çıkışı için S/PDIF
DiseqC 1.0,1.1,1.2 ve USALS
Dual Decoding (PIP)
Servis bilgisiiçin VFD ekranı
Gerçek zamanlı saat
Çift slot reader (Kart Girişi)
Kanal izlerken geri-ileri sarma ve dondurma
S/PDIF (Optik Çıkış)
teşekkürler verdiğin bilgiler için emeğine sağlık!
Bİlgilendirme için teşekkürler MOKUR33:wave:
ARKADAŞLAR dikkatinize bucihazın aynısı şuanda bafta mevcut 33 derece ve 40 dereceden data paylaşımı şeklinde şifreler çözülmektedir 33 derece datadan çözmek isterseniz mct paketi nova paketi ***view paketi açılıyor 40derece datadan cözmek isterseniz astra piremier paketini izleye bilirsiniz bu saydığım özellikler baf cihazda mevcut burada okuduğum kadarıyla baf cihazdan pek fark göremiyorum saygılarımla
pirimirelere ceken bir cihaz yazabilirmisiniz bilgisi olan burayi yazsin cok sisirmisler cihazi bence fiyati dersen cok yuksek hd yayini bile cekmiyor 340 tl cok pahali 150 lira degerinde bence bu geret simdi cok ucuz geretlerde sizin dediklerinizin hepsini aciyor guncelliyor benim gorusum boyle fikri olan yazsin burayi
valaa manyak bişey yaa bu :)) (tabii eğer yazılanların hepsi doğruysaa)
yazılanlar doğrudur. zevkine düşkün olanlar bence hiç kaçırmasın bu cihazı.
şimdi bile olmayan cihazları satmaya başladım. sen uyurken izleyemediğin filmi saatine göre ayarlıyorsun kendi kaydediyor o saat gelince.
:sad: sevgili arkadaşlar uydu dünyasının söyledikleri yazdıkları cihaz gayet işeyarayan türden bende gittimbugün gördüm cihazı enkısa zamanda alacağım busistem 3 yıldır çalışıyor birpreblemyok aynızamanda normal kanalları seyredergibi şifreli kanallarıda seyrede biliyorsunuz takılma yada bekleme yok kimse dert etmesin bence.:45:
cihazın resmine baktım baff 5000 ile aynı
BENDE VANTAGE 7100 VAR SUPER GERET ALMAK isteyene tercih edilir yani ama biraz parasi pahali yalniz ama mukemmel ama onceden piremirelere bakiyordum simdi bakamiyom sistem degisti ama ...... ye rahat bakiyorum
bu adrese bir goz at bende buradan aldim-http://search.ebay.de/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R2&dfsp=32&satitle=+sat+vantage+hd+&sacat=29741%26catref%3DC6&a6=-24&a14=-24&a47014=-24&a35=-24&pfmode=1&pfid=2737&alist=a14%2Ca6%2Ca35%2Ca51%2Ca3801%2Ca25710%2Ca47014&reqtype=1&gcs=1942&pf_query=+sat+vantage+hd+&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postleitzahl&sabfmts=1&saobfmts=classified&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&saobfmts=insif&fsop=32%26fsoo%3D2&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search
arkadaşlar bu dedigi kanalları 90 lık çanakla izleyebiliyoruzmu yoksa 120lik çanakmı gerekli
sevgili aarkadaşlar... bu cihaz baff 5000 twın in aynısı...bu cihaz 2 senedir zaten sorunsuz çalışıyor..aklında soru işaretti olan arkadaşlar baff5000 twin ni inceliyebilirler...ayrıca baff 6000 twın de çıktı.bu cihasın yazılımı yumatu ıq yazılımıdır..çalışıyor ama biraz yavaş..bunada bakabilirsiniz..ben ikisinide denedim sorunsuz çalışıyor..saygılarımlaa:wave:
arkadaslar bu cıhaz baff 6000 fta twin cıhaza benzıyor arkası tıpa tıp baff ya
cıhazı hangı fırmadan alacagız telefonu vermısın konusalım yetkılı kısı kım ben konusayım