d-smart a lanet olsun.herşeyi onlar karıştırdı:rtfm:
Printable View
d-smart a lanet olsun.herşeyi onlar karıştırdı:rtfm:
delinin biri bir kuyuya taş atmış
ya bu cihaz gerçek olsa fiyatı bukadar olmas hem tüm şifreyi çözüyo hemde fiyatı çok makul eğer öle bi cihaz varsa türkiyedeki şifreliyayınlarıda çözüyorsa anladınız siz onu maç falan ben bu cihaza kendi fiyatı değil 2 katı fiyatını öderm eğer denildiği gibiyse
arkadaşlar Her Türlü Şifre Çözen Uydu Cihazı İnternetsiz!!!
Fiyat: 340.00 YTL bu bir hayeldir galiba reklama hemen aldanmayın böyle bir cihaz yok sanırım ancak buraya yazan arkadaş galiba böyle bir cihaz hayel ediyor olabilir. ciddi olsa adını ve neleri çözdügünü yazıverir buraya hiç dururmu hemde gerile gerile yazar işte benim cihazım şu marka şu fiat adresim şu diye yazar amma adam gitti gidiyoru adres vermiş oranında dibi başı yok. sakın aldanmayın açıga çıkana kadar. selamlar.
arkadaşlar bu cihazı gördüm sigara paketi büyüklüğünde toptan satışları 50 dolar civarında öyle çok fiat verip aldanmayın uydudan göncelleme yapıyor botech firması yapmış şifreleri kırıyor daha yeni piyasaya girdi tam olarak bu çihazı kullanmasını bilen arkadaşlarla dün görüştüm çihaz işe yarar birazdaha anlaşılması lazım alacak arkadaşlara forumdaki arkadaşlarımız aracılık yapar toptan alırlarsa herkese ucuz çihaz kazandırmış olurlar selamlar
12:30Ligler yarın başlıyor. Digitürk, Süper Lig maçlarını, şifreli ve paralı olarak yayınlıyor. Ama abonelik için acele etmeyin. Yakında en 'baba' maçları bile bedava izleyeceğiz?
bende satıyorum vede bayiiyim bu cihazların.açtığı kanallar bunlardır...
Twin cihazların açtığı kanallar.
AB sat-- ok.ey
Nova paketi-- ok.ey *HOTBİRD
Ses wiw--ok.eypaketi*HOTBİRD
Ses on-- ok.ey paketi*HOTBİRD
Ses kanalları-- ok.ey-s1 s2 s3 s4 s5 s6 *HOTBİRD
Jsc sporlar-- ok.ey*NİLSAT -HOTBİRD KESİK ŞUAN
Show time-- ok.ey *NİLSAT
Art -- ok.ey *NİLSAT
Art sport ok.ey. *NİLSAT
baff 6000 twin-- yumatu twin--dreamsinema --baff 5000 twin--xplus twin--
bunlarınstandart fiyatı 240.00 tl dir...
twin cihaz alacaklar acele etmeyiniz. kullanıcılar yazılım için çok sıkıntı çektiği için cihazı aç lehimle vs. sıkıntısı olmaması için twin cihazların üretimi bu günden itibaren durdurulmuştur. yeni cihazlar yani LİNKBOX cihazlar bu günden sonra üretime başlayacaktır.yükleme şekli çok kolay ve normal recever den daha basittir.
bu şekil cihaza bağlantı yapılarak izleyebileceksiniz.bazı recever lere uyum sağlar,yumatu baff 2-3 medeline ,taplin 2-3 modeline birkaç marka cihazlara uyumludur...
üstteki mini kutu benim çanağın motorudur.aşağıdaki LİNKBOX tur...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.