simdi yeni ürün micro cart ciazı cıkmıs nedersiniz eternetli imis bilen varmı
Printable View
simdi yeni ürün micro cart ciazı cıkmıs nedersiniz eternetli imis bilen varmı
arkadaslar bir zamanlar.da nextlerde.bir dügmesine basinca +++++codu uydudan indiriyordu.bütün +++++kilitli kanallari aciyordu.hani ne oldu.uydudan ++++verilmeyince o süper cihazlar normal bir cihaz haline geldi.yani demem suki her seyin bir sonu oldugu gibi nderlerse desinler bu cihazlarinda bir sonu vardir.
bir zamanlaralmanyada peremier.tv.ler cok meshurdu.abonelikte cok pahaliydi ve bir oyuncak gibi herkes ++++cözüp seyrediyordu simdi ne oldu biliyormusunuz.sky tv.oldu ve ++++cözebilirsen cöz bakalim.imkansizlasti..ancak ve ancak abone olursan seyretmek mümkündür.Macera peres arkadaslara duyurum...selamlar.
gg dan bakın arkadaşlar eyesbox yeni modeli
Hocam senin anlattığın olay yazılım *** ile alakalı cihazlar için geçerli.Alıntı:
bu tür ürünler uydudan paylaşım alıyorlar.
Dreambox duymuşsundur internet aracılığı ile şifre alabilen ürün. şifre için ekstra ücret veriliyor ve internetin olması gerekiyor.
aynı sistemi internet ile değilde uydudan aldığını düşün şimdi.
ve ekstra bir gideride yok server ücreti vs. gibi.
sistem 4 yılına girdi hala da yeni kanallar hatta uydular eklenerek devam ediyor.
yıllık açtığı kanal değeri 7,000 lirayı buluyor ve bu kanalları bu tür cihazları olanlar resmen Bedava izliyor.
bence bir inpax 2007 fta small ve yanında y6 aparat işinizi görür bizimkiler dahil birçok uydudda birçok paket acık sun turksat ve w3 dahil
arkadaşlar alın dreambox rahat edin ne şifre ne yazılım hepsi bu sadece 6 ayda bir 100 TL öde seyrettiğin kanallar o kadar çok ki zamanın yetmez
snol ustam ben alacaktım benı caydırdılar baff6000 aldım dediler ip den buluyolar yasal değil bosuna alma polis takıbındeler falan fıkır değiştirdim baff aldım bunun asli warmi yakalanma gibi bir olasılık