haklısın usta ben ugramasama diyenler için birebir sitemi kurdugunuz vakit ellemeyin izleyin istediğiniz kanalları int olanlar için int olmayanalar için y6 aparat alanilirisiniz
Printable View
server desteği sizler vermiyorsunuz desteği verenler yurt dışında sizi bulaçaklarına server kart iptal etsinler öyle birşey yok ustam server desteği verenler sorumluluk adı altında bu cihaz kaçak gelmiyor ki devlet haberi yok mu getiren firma belli garanti veren firma belli ustam niye ustam baff uydudan paylaşım yapanlar yasalmı :))onu kapatmak daha kolay yarın şikayet olduğunda hemen kapanır ama bir server kapanırsa başka server alırsın
Not : Piasaya HD Cihazlar Sürülmeye Başlandı Yanlız HD kanallar Hepsi Ücretli Server Olmadan Hiç Bir İşe Yaramaz Ustalar
Arkadaşım diğer uydudan paylaşım yapan cihazların hiç birisinin garantisi yok yarın ne olacağı meçhul.Uydudan dataları gönderen firma kestimi cihazın hiç bir işe yaramaz.Paylaşım yapan cihazların en iyisi dreambox'tır.İyi bir server aldığın takdirde cihazını zevkle kullanırsın.Dreambox ölmez cihazdır.
BAKIN kucer06 ustam çok güzel yazmış....
arkadaşlar bu cihazlar için baff bölümünde mevcut 3 sene oldu bunların reklamını yapıyorum ve forumumuzda mevcut baff bölümünde bu işlerin garantısı yoktur sadece hobiliktir kolay gelsin.
ben int olmayanlar için söylemiştim tabiiki dream en iyiis bende dream kullanıyorum ama interneti olamayanlar ve fazladan kanal izlemek isteyenler için ideal aparatlar ama destek ne kadar surer belli değil garantisi yok microbox aldık 6 aydan beri paylaşım devam ediyor bakalım yeni cıkan y6 morebox ne kadar surecek sonucta izlediğimiz paketlerin yasal fiyatları çok ucuk bunuda gözardı etmemek lasim
ustacıgım internet 29 TL ama ne oluyor cihaz ömür boyu garanti oluyor bunlarda ise y6 morebox garanti yok yayın kesildiğinde at paran çöpe gitsin komşunda internet var ise ondan kablo çek işini garantiye al
pasa 1905 kayseridenin meresindeymiş dükkanı
uydu üzerindenmi internet üzerindenmi çalışıyor
1. StarMax x200hd 3D
harika bir cihaz
Sharp Tuner
Trident PNX8471 işlemci
Flaş: 1G BYTE
DDR2: 512M
PANEL VFD
USB 3 DESTEK
İki Tuner Paylaşımı
3G
Tarayıcı
IP Kamera
YouTube
İnternet Radyo
IPTV sayesinde birçok popüler kanallar
SHOWTIME
SANAT
Abudhabi sporları, çok daha fazla ..
Kanallarının bir sayıda ...
Dobratech MENÜ
eyy ustalar işte bu cihazz gelmiş geç miş bir numara cihaz istiyen olursada yardım cı ola bılırım Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.