Boş laf konuşmam .Bu forum camiası beni bilir :00000002:
Printable View
ustam yanlış anladınız ben smıleyleri sevinç anlamında koydum,dalga geçmek için değil.bi sürü gm cihaz sattım hepside yazılım bekliyor.öyle bi haber verdiniz ki yazacak bişey bulamadım ben de böyle bi mesaj gönderdim.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.:(
Ya o smileyin anlamı :Smiletabar havadan atıyor gibi anlamında degilmi :00000004: :00000004: neyse yanlış anlamadım bende bu konuda hem buradan hemde kişisel muhatapıpı oldugumuz kişilere bastırark umarım haberleri alırız .Ya aslında Özelikle goldmaster serisi 11000 cihazların tek tek biss girilerek izlenmesi olayı çok kötü.hepsi izlense aslında bu cihazların soft camı bile oluyor ama bunların duzeltilmesi lazım.Yetkililere bunu bildirdim bakalım neler olacak 5 aydır yazılım cıkmıyor bu seriye ve diger seriye
benim derdim 4000-9000 serisi hocam aylardır tık yok.müşteriler başımın etini yiyo walla!
Bakalım zaten su an goldmasterın favori cihazları onlar yarıda bırakmazlar sanırım.Topfield lara yazılım gelecekti gelmedi onu bekliyoruz dönüşüm yaızlımı ile gelirse top field menulude olsa yazılım yukleriz.Topfiled menulu yazılımlar zaten forumda var bakalım bekleyeylim aynı dert bendede var çünki :)
umarım dediklerin doğrudur serkan arkadaşım çünki millet bıktı artık beklemekden inşallah çıkartır firmada kurtulur gm kullanıcılarıda
Eeeeee ne demişler bekleyen derviş, muradına ermiş..... mi...!!!:49:
Ölüm İlanı
16-05-2006 tarihinde sonra tum gm yazılımları ölmüş olup uzun zamandır evıne kımse ugramadıgında cesedı dun evde yayılan kotu kokulardan dolayı komsuları tarafında yapılan sıkayet uzerine bulunmuş olup,meftanın cenazesı yarın ovle namazını mutakıben kılınacak cenaze namazında sonra bılınmıyen bir mezarlıktan topraga verilecektır tum gm sayıplerı cenaze namazına davetlıdır .
olene tanrıdan rahmet yakınlarınada sabır dılıyorumallah bu dunyadakı gunahlarını bagışlasın amin
merak etmeyin arkadaşlar hiç bir firma marka zor durumda kalmak istemez yakındır verirler yazılımları
Ben GM9400CI kullanıcısıyım ve elimdeki cihazı satıp şifre çözen başka bir cihaz almayı şiddetle düşünüyorum. GM bu şekilde devam ederse pazarını Sunny, Premier ve Next e iyice pay edecek. Eminim bir çok kullanıcıda benim gibi düşünüyordur. Destek göremediğim cihazı neden satın alayım neden elimde tutayım neden o markayı tekrar tercih edeyim ???