cine-5 çözermi acaba?
Printable View
cine-5 çözermi acaba?
Herkese Merhaba .
Öncelikle cihaz iki anakartlı bir cihazdır.
çift çanak olmak zorunda bu sistem için.
türksatın hemen yanında eurobird uydusu var. bu uyduyu çoklu lnb aparatı ile Türksat çanağına bağladığımız zaman sinyal alır. (90 lık çanak tan var sayarak yazıyorum.)
buradan gelen kablo diseq olmadan cihazın ikinci girişine takılıyor.
diğer çift çanak bağlantılarınızı da diseq ile bağlayabilirsiniz.
Bu cihaz Genelde Yunanistan ve kıbrıs rum kesimi için satılmayı planlanan bir cihaz.
Nova paketi (Yunanların D.T. diyelim) . ve 3,5 Yıldır da satılıyor ve satılmaya devam edecektir.
Yasal Abone Firmaları çeşitli uydudan dataları kendi abonelerine bir şekilde göndermek zorundalar.
Aynı uydudan hem yayını ve hemde dataları gönderirlerse Büyük ihtimal Hackercilerin eline düşüyorlar ve düştülerde. Bu sebepten dolayı Alternatif olarak başka bir uydu üzerinden datayı bir diğer uydudan da yayını göndermek çare oldu. Daha önce bu şekilde şifreleri alan Hackerler emu adı altında internet den yayınlıyorlardı.
şimdi şifreli kanalların (İnternetsiz) olarak kaçına bakabiliroyuz diye bir soru gelince cevap hazır 0 elde var 0. Redline gibi firmalar bildiğimiz pc den yazılım atmayı uydudan güncelleme diyerek satıp sonrasında da ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Rezil olduklarını anlayıncada yine aynı sistem ile adını Seoul olarak değiştirip milletimizi sövüşlemeye devam ediyor.
Bu Dream cinema Yunanistenda 4 yıldır var. Yani Sistem yarın uçar en Fazla bir yıl kelimesini ben şahsen 3 Yıldır dinliyorum bu arada redline gibi firmalar 4 düncü cihazı milletimize nasıl gagalanır o yoldalar. Evet ürünün fiyatı ucuz ama 4 tane alınca_?????
Ve sonuç Yine Ortada. Bu Dream Cinemayı Türkiye Geneli bir ben satıyorum bu arada.
Yani internet den bakıyım başka yerde kaça filan gibi bulamassınız. İsmini vermek doğrumu bilmem ama bir çok internet den satan firmalarada verdim.(Toptan)
Cihazın Özelliklerine gelince. Kart girişi yoktur.(FTA) çift Tunerli değildir......çift Boardludur. Tabi yine iki tane tuneri var. ama çift tuner başka çift board başkadır.
birinci kart uydudan açılan kanala göre dataları alıp ikinci karta gönderiyor ve ikinci kart da kanal sinyalini alıp TV ye gönderiyor ve bu sayede şifreli kanallar açılıyor.
Bu belirttiğim süreç Maksimum 2 saniye dir. Hemen Hemen normal FTA yayını gibi de diyebiliriz.
Arkadaş Al jazere kanalında canlı yayın başlayınca gidiyor demiş. giderse ben sana burada herkesin önünde cihazını hediye edecem. bu bir.
ikincisi Art kanalları Yalnız Nilesat da var diyen Arkadaşım. Lütfen Hotbird uydusunu bir taratın ve cihazınızın kanallarını güncelleyin.
Son Olarak Bu kadar bir Paketi yasal yollardan almaya Kalksanız(yıllık) 2500 YTL harcamak zorunda kalırsınız. 3 yıldır açtığına göre şimdiden 3 yıl önce alan kişiler 7500 YTL lik yayın izlemişlerdir demek.Ve bu kadar kanalı yine bir arada izleyemecektiler...... o kadar kartı hangi cihazın neresine Takacan:D
Emu olyı sanırım uydudan Anlayan kişiler iyi bilir bitmek üzere devir Uydudan Paylaşım devri.
Uydudan Güncelleme ile Karıştırmayın.
Herkese Kolay gelsin
Cihazda Yerli Platform yoktur. Olmayacaktır.
Yılbaşından Sonra esas Bomba Patlayacak.
Herkesin Kurban Bayramını şimdiden Kutlar ve esenlikler dilerim
Sabredin az Kaldı..........
Arkadaşım sanırsam art kısmını bana ithafen yazdın ve jsc kısmını da bir başka arkadaşa ithafen yazdınAlıntı:
ikisinide yanlış algılamışsın
Ben her iki uyduda var sadece nilesattakini açıyor olabilir dedim Baff
Arkadaşta baff jsc yi açmıyor dedi.
Tekrar okursan anlarsın ;)
İnternet sitesi kısmında haklısın varmış aradım ama bulamadım.Aynı isimde başka şeylerde var o yüzden görememişim sanırsam.
Son olarakta en başta söyledigin ke.y dataları konusunda haklısın fakat cihazın board da yaptıgı kısmı anlamadım.Eger anlatırım diyorsan pm de ilgilenirsen sevinirim.
Açıkcası merak ettim.Son olarakta ismi saçma geldi :D
Alıntı:
Arkadaşım öncelikle 25 Msj. doldurmadığım için size PM atamıyorum.
cihaz iki anakartlı biri ***leri alıyor kanala göre ve diğer anakarta aktarıyor.
bu sayede kanal açılıyor.
Yani bir nevi modül görevi görüyor süresi bitmeyen bir modül gibi düşünün.
Bildiğiniz gibi çoğu modüller uzun süreli olmuyor. Buda zaten modül değil.
Bu arada Dream cinema JSC sport larıda açıyor
Son Olarak Cihaza ismi ben vermedim:D