-
Ben Kısmen Inanıyorum.ama Isim Yapmış Yardım Derneklerine Sadece.kalbinde Allah Korkusu Olmayan Herkes Hata Yapar
-
Benim anlamadıgım neden fakirlere yardım yapabilmek için illa bir yerlere derneklere vs.ihtiyaç var.
Türkiyede hepimizin çevresinde hatta gözümüzün önünde muhtaç fakir insanlar var Gerçekten Allah rızası için yardım etmek isteyenler kendi eli ile de yardım edebilir.
Derneklerin ihtiyaç sahiplerine verilen yardımları ulaştırdıklarına inanmıyorum
-
bende inanıyorum deniz feneri ve kimse yokmu dernekleri gayet iyi çalışıyorlar bir kaçtane iş güzar çıkıyor ortalığı bulandırıyorlar bari bu hayırlı işlere bunu karıştırmayın
-
ben kararsızım kimi gönderiyodur kimide göndermiyodur onun için kararsızım
-
en güzeli yapacağın yardımı kendin ayni olarak yapacaksın ama bu gün asıl olarak kastedilen dernekler deniz feneri ve cansuyu dernekleridir ki bunların yapılan bağışları yerlerine ulaştırdıklarından kesinlikle şüphem yok gerçi insanın olduğu yer yerde yolsuzluk olur olmuşturda ama bunlar kişisel bazdadır ve dernekleri bağlamaz kısaca benim bildiğim dernekler yapılan yardımları hakedenlere ulaştırdıklarına inanıyorum
-
tvlerde yarım edilen aileler gösteriliyor(sadece bir kısmı)özellikle deniz feneri yurt dışında epey isim yapmış yardımkuruluşu olarak afrika ülkelerinde.
-
bende inanıyorum her kurumda kötü niyetli insanlar türebilir ama bu genel amacı değiştiremez bu yapılan bağışlar allah için yapıldımı zaten bağışsahibleri sevablarını kazanırlar ama kötü niyetli kişiler bunu sü istimal edib kendileri yemeğe kalkarsa günah onların olur .
-
Ben karasızım bazen istiyorum ama yolsuzluk olunca haksız yere başkaları zengin oluyor o düzene karşıyım ama vakıf olanlarda işe çok yarayanlar var ilk aklıma gelen Mehmetçik vakfı gibi yada vakıf olmayan Kızılay gibi onlar oluncada evet diyorum ..
-
hayır inanmıyorum herşey ortada deniz feneri gibi ve vs.....!
-
inaniyorum hepsi bir olmaz