Arkadaşlar,bir de Doğan Gurubunun TSL Yayın ihalesini aldığını düşünün..! Milletin Kanını emmek için diğer televizyonlara özet görüntü bile satmazlar.Ayrıca aylık abonelik bedelini de garanti 100 YTL yaparlar.Oturup kalkıp,Digitürk'e şükredelim!
Printable View
Arkadaşlar,bir de Doğan Gurubunun TSL Yayın ihalesini aldığını düşünün..! Milletin Kanını emmek için diğer televizyonlara özet görüntü bile satmazlar.Ayrıca aylık abonelik bedelini de garanti 100 YTL yaparlar.Oturup kalkıp,Digitürk'e şükredelim!
star tv söylüyorum bugüne kadar şifre konmayan kanala doğan grubuna geçecekdiye şifre koyarak alıştırma yapmakniye bugün kanalı satanlar yarında kendilerini satarlar ozamanda yüzlerine bakanolmaz baktıkları yerbellidir zaten..
bundan önce niye şifre falan yoktu atvdede bölgesel sınırlama vardı ama o şifreleri açıkladı herkez izledi bir kere her maçta şifre değiştirmelerinden belli ne yapmak istedikleri akıllarınca d smart sattıracaklar rustavide şifreli veriyordu cl yi ama onun şifresi belli giren izliyor normal olan bu konu bu kadar basit olmasına rağmen bazı arkadaşlar yok sınırlama yok bilmemne hikayeleri anlatıyor geçin bunları amaç cl şifreli verirsen d smart sattırırmıyım konu bu bir kere izletmek isteseler yaparlar çoğu kanalın kullandığı o bilinen şifreyi kimse mağdur olmaz ama dedim işte amaç daha fazla d smart sattırırmıyım o
arkadaşlar hep beraber dogan medya grubunu her yonde boykot etmeye cağırıyorum hatta ve hatta rtük birşeyler yapabiliosa rtük e mesajlar yagdıralım diyorum ben
tmm kusura bakmayınız da insan sinirlerine sahip çıkamıyor işte
arkadaşların dediğibi atv gibi bölgesel sınırlandırma getirsinler 4-5 tane uydumuz var bunu yapamıyorsak yazık o uydularımıza teknoloji varama kullanamıyoruz maksat d-smartmı sattırmakyoksa .
:warn: :warn: :warn: d_smart aydın doganın ıstedıgı kanallarına ızleme hakkı sunuyor veya sunmuyor.gani gani para varken o platform bunu tercıh edıyor.yanı bosuna tartısmayalım.supersatforum sıtesıne zarar vermayalım...