Onlar bizim için her zaman bir numara yerleri hiç bir zaman dolmaz bu böyle biline.:45:
Printable View
Onlar bizim için her zaman bir numara yerleri hiç bir zaman dolmaz bu böyle biline.:45:
arkadasım bu sanatcı abılerımız yıllarını senelerını duygularını vermısler.ve cok güzel eserler yazmıslar bizlerde senelerce dınleyerek geldık kendımızı bulduk bu bestelerde sözlerde.bu anketı acman bile bana göre sacma.bunlar bırer elbısemı ki bellı zaman sonra modası gecsin.senin dediğin gibi öyle sanatcıların modası gecse idi bu gun bile yüzyıllardan beri söylenilen türkülerimizde olmazdı bestecılerımızde.bu sanatcıların ses tellerı9nde sorun olursa zaten kendılerı seslendirmezler ve müzık yasamlarına nokta koyarlar.saygılar ve sevgılerle kalın.
Arkadaşlar kimse alınmasın lütfen ama bu 3 şahsın kasetlerine para verenin aklına şaşarım ben, Bunlar dinlenirmi yaw hele hele müslüm gürses ile ferdi tayfur ne acaip şarkıları var yaaa "mesele" emmioğlu orhan göncebay bir kaç şarkısı hariç diğerleri çok banal valla yanlış anlamayın bana üzerine para verseler dinlemem, hayatımda bu ana kadar daha hiçbirinin kasedini albümünü almış değilim aslada almıyacam olsalarda olmasalarda umurumda değil zaten. Şarkılara bakın ya "seni andım çayı demledim"ayağında kundura"zehir istedim bal verdin"karpuz kestim"dom dom kurşunu"sabuha"gibi beş para etmez şarkılar halen bu şarkıcılar beste yapıp satıyorlar helal olsun ha bunlardan daha çok berbat sesede şarkılarada sahip olan şarkıcılar var hele hele şu hurolar varya seslerine ne demesin kendileride sesleride harika:D ve artık şarkıcılardanda geçilmiyor topunu toplasan bir adam etmez ama kasetlerine gelince yok satıyorlar sanırım toplumumuzun 100/10'nu akıllı geriye kalanı ise malum ARABESKÇİ saygılarımla aliharbiye.
aliharbiye sen madem bu adamları vede madamları beyenmiyorsun söyle bakayım harbi harbi kimleri dinlememizi tavsiye edersin...dokuz kişinin ısrarla evet dediğine birkişi hayır derse sizin oralarda bu ademoğluna ne derler..şimdilik soracaklarım bu kadar harbi arkadaşım..
Sana bu cevabı yakıştırmadım benim beyendiyimi sen beyenmek zorunda değilsin 9 kişinin beyendiyini ben beyenmek zorundada değilim ben yukarda sadece bu şarkıcılarla ilgili olan fikrimi söyledim ayrıca bizim buralarda veya sizin oralarda 100 kişinin beyendiyini 1 kişi beyenmezse herhalde ona eşek denmez seni kınıyorum çok ayıp kendine saygın varsa lütfen bana cevap yazma çünkü reply yaparsan bile sana cevap yazmıyacağım allah rahmet eylesin aklıma aziz nesinin bir kitap adı geldi şimdi ama neyse adına yazmıyacam kendine iii bak sana bu 3 şarkıcılarla mutlu yaşamlar ve dinlemeler dilerim saygılarımla aliharbiye.
bu isimler çok üzün süre halkın duygularına tercüman oldular şarkılar yaptılar büyük kitleleri etkilediler fakat duygular değişmeye başladı halkın zevk aldığı müzikte çeşitlilik göstermeye başladı. bu isimler hala saygı duyulması gereken küşülerdir ve bakıldığında hala dinlenilen tercih edilen isimlerdir.
anketi açmaktaki amaç ünlü arabeskçilerimizin hatırlanması..
arkadaşım alınmakla haklısın haklısında arkadaş senin söylemlerie de bakacak olursak arabesk dinleyenleride akılsız yapmışsın peki biz sana alınmayalımmı sen kabul etsende etmesende türkiyede bu müziklerin büyük bir dinleyici kitlesi var sen dinlersin yada dinlemezsin ona saygı duyarım ama sen bu müziği dinleyen insanlara akılsız yakıştırması yaparsan ki yapmışsın o zaman kusura bakma sende alınmayacaksın müzik evrenseldir arabesk de dinlerim yeri gelir popta dinlerim yeri gelir bah ya da beethowen da dinlerim müzük öyle bir sihirdirki o an hangi ruh halinde isen müziğinide o na göre seçersin saygılar!