bilgi ve cihaz Yardımına ihtiyacım var
[QUOTE=hilmi;418969]
Alıntı:
Hiç bir şifreli platformun şifreleri şu zamana kadar açılacak diye kimse garanti veremez , belki 6 ay sürer belki 5 sene önemli olan kanallar açıldığı sürece ***ifiniz çıkarmanız.
yasal abonelikten size örnek vereyim , sadece showtıme paketinin yıllık abonelik fiyatı 365 dolar yani 558 Tl zaten twin cihazların fiyatları 150 tl ile 350 tl arasında değişiyor, yani sadece bir paketin yarı fiyatına cihazı alınıp kullanılıyor.
twin cihazlarda açılan paketler
13E Hotbird Uydusu - Nova Paketi (bir kısmı)
13E Hotbird Uydusu - xxxwiew Full
13E Hotbird Uydusu - xxx on Full
13E Hotbird Uydusu - Freex - Dorcel Full
13E Hotbird Uydusu - Absat
13E Hotbird Uydusu - Aljazera Sport Full
13E Hotbird Uydusu - Art full
13E Hotbird Uydusu - Cyfra Full
7W Nilsat Uydusu - Showtime Paketi
7W Nilsat Uydusu - ART PAKETİ
açılan paketlere göre toplam yasal abonelik kartların fiyatı 2 ile 2,5 milyar TL etmektedir. cihazlar hayli hayli parasını çıkarmaktadır. nekadar izlersek okadar karlı oluruz.
saygılar.[/QUOT
haklısın üstadım sonuna kadar katılıyorum ama gel sen bunu müşteriye anlat cihazı alan ölenedek açsın istiyor birde gelip bizlere dolandırıcı muamelesi yapmıyorlarmı işte bıçağın kemiğe dayandığı an.. tabiiki ya sabır diyoruz ama dur bakalım nereye kadar(he bu arada anlayışlı insanlarda var tabiiki)
Hilmi arkadaşım. Ben sitede oturuyorum. Çanaklara müdahale veya bir şey ekleme imkânım yok. Türksat ve hotbirt (13) çanakları var. Bu haliyle bu kanalları alabilir miyim? Alabilirsem bana çok pahalı olmayan bu yayınları alabileceğim twin'lerden bir tanesini tavsiye ederseniz memnun olurum. Teşekkürlerimle