ben inanmıyorum
Printable View
ben inanmıyorum
yokk arkadaşlarr olurmuu hiccc
olursa zaten biz buralarda olmayızzz
bilgisayar varkenn
neden cep'le ugrassı n ki ada acaba_?
Arkadaşlar Boş boş fikir belirtmenin manası yok. Önce bilgi,eğer bilgiye sahipsen ,sonrada fikir gelmeli. Bilgisiz fikir sakil duruyor.
Öncelikle Yazılım atma işi donanım ve yazılım gerektirir.
1. Öncelikle uydu cihazları (SAT) lar RS232'ye sahiptir.
Cep Telefonları ise Kendi özel arabirimlerine sahiptirler. Ayrıca mavidiş ve kızılötesi arabirimleride vardır.
Şimdi problem rs232 ile cep telefonunu haberleşrtirecek arabirim kablosu ve bunun sürücüsünün mevcut olması lazım.
Piyasada bu konuda herhangi bir destek yok. İnternette araştırmanız lazım.
Var demekle olmuyor.
Arkadaşlara boşuna umut vermeyin. Ama piyasaya henüz bir çözüm sunulmadı. Bildiğim kadarıyla
Cep telefonu ile olucak iş değil arkadaşlarında dediği gibi laptop alıcaksınız.Sürekli taşıyıp yazılım yüklemek için
:8[1]: Meydanı boş ya atış serbes.Kulaktan kulağa oynuyoruz .Kulakdan dolma şeyleri buraya yazmanın manası var mı bilmem ama bildiğim birşey var eğer birşey biliyorsan söyle herkes faydalansın yok eğer bilmiyorsan suski kimse birşey bilmediğini anlamasın.Yani kısaca birşey biliyorsan yolunuda söyle de bizleri bu zahmetten kurtar arkadaşım,çok seviniriz.
Saygılarımla,
Vallahi super olur ben tel den opera ya opera miniye netfort a msn ye wap a baglaniyorum bir de yazılım ata bilsem ki olabilir rs232 tel e takılmazmı acaba bilgisi olan yazsın lütfen veya bulutut la olabilir tsk
arkadaşlar boşuna tartışmayın eğer olsa idi ancak ben yapardım
Aman kalsın cepten yazılım falan onada bidünya kontör alır bu turkcell:)
arkadaşlar şu olurdu yok şöele atılırdı veya atılmazdı bu iş teknoloji işidir 10 yıl önce bu teknoloji yoktu cep telefonundan yazılım atılmaz veya bu yapılmaz diye bir şey yok ancak şu an da böyle bir donanım yok ama olmaz diyede bir şey yok. daha önceleri cep telefonun veya bilgisayarında olmayacağını düşünene idda edenler vardı ama şu an nelerle karşı karşıyayız herşey bir hayalle başlar ve gerçeğe döner. Kimse bir şeyin sonucunu bilerek işe başlamaz, herşey hayalerden ve insanın yaratıcılık ve ufkundan geçer. Teknoloji ve elektronik yaratıcılık ve hayal ile başlar. Günümüzün teknolojisine bakarak değil gelecekteki hayallere bakarak tartışma yapın. Yarın veya daha sonraki gün neyin yapılacağı veya keşfedileceği hiç belli olmaz bakmışsınız cep telefonundan yazılım atmayı saatinizle bile yapılacak şeyler doğar. onun için bu gibi durumlarda olmaz diye bir şey yoktur. olmaz diyen sadece kendini kandırır.