Yaşam sadece para değildir.Ayrıca bu konu hakkında görüş başlatan arkadaşa teşekkürler
Printable View
Yaşam sadece para değildir.Ayrıca bu konu hakkında görüş başlatan arkadaşa teşekkürler
B:sad: ence herhalde onlar için şehitlerden önemli olan popstar yarışması demekki müzik daha ağar basıyor onları yazıklar olsun..
aynen katılıyorum
türkiyeyi neden seviyorum biliyormusun ustam.İşte senin gibi insanlar yüzünden seviyorum.Düşünce özgürlüğü kendini ifade etme bazı şeyleri insanlarla paylaşmanın suç olduğu yada senin gibiler tarafından yanlış anlaşılıp kendi sorunlarını o kişiye kustuklarınız için seviyorum.
öncelikle ben ne aydın doğanın bir oyuncağıyım yada onun gibi birisi için bu kendi düşüncelerimi söylemedim.Aydın dopan yada başka bir görüşte olsaydım bu forumda zaten belli bir birikime paylaşıma sahip olmazdım buda aklınızda bulunsun.Ayrıca sanırım yaş biraz ilerlediğinden benim söylediklerimi anlamak biraz zor olmuş bunada değinmek istiyorum.Ben mesajımda ne demişim bir daha okurmusunuz?ben gidelim şov düğünmü yapalım dedim yada şehitlerden banane umrumda değilmi demişim?eğer anlayamadıysanız ben bir daha açıklayım ki sonra anlamadan bana 4-5 kelime kusup sağdan solan gelen size desteklerle gurur olmayın...ben demek istedimki bu konu gereğinden fazla bir hassas duruma geldi.haksızmıyım diyeceğim ama yine düşünce özgürlüğü olmadığı için dışlanacağım o ayrı.ben yinede konuşuyorum anlayan anlıyordur inşallah beni sizin gibiler anlamasada olur.
tv-medya yada gazete gibi olaylar günümüze dek her zaman tarafsız oldu,şu andada tarafsızdır ve ilerdede tarafsız olacaktır.Onlara göre para önemlidir çuvallar dolusu para gelmesi için hayat bir şovsa hayatlarını devam ettirmek bankalarına para akıttırmak önemlidir.Ne yani hayat bir şov değilde kabusmudur.ben şehitler öldü diye onlarla beraber mezaramı girmek zorundayım yada akrabam öldü diye onla birlikte bendemi ölmek zorundayım?Böyle bir mantıkmı var bu dünyada? İster şehit olsun ister akrabam isterse büyük bir insan ölür ve o kadar.ölenle ölünmez arkadaşım.Koskaca yaşına gelene kadar en azından onalrca insan kaybetmişssindir sen onlarla öldünmü.Bu duyarlılık insaf vicdan değil.Herkeste var o duygular bende olduğu gibi bundan şüpheniz olmasın.benimde dayım şehit.Bende şehit akrabasıyım saygım yokmu zannediyorsunuz.ne kadar kutsal ne kadar manevi bir değeri olmadığınımı sanıyorsunuz?ben dayım şehit olunca ölmeyemi çalıştım?Olay budur yani.bence bu düşünceniz çok gereksiz ve saçma.Saygımız var ölene gidene ancak ben karalar yaslar bağlayamam siz ne yaparsınız o ayrı.Hayatı görmüş geçirmiş biri olarak bu düşüncenizi esefle kınıyorum...
Bir kez daha söylüyorum aydın doğan yada tv nin kölesi değilim.Türkiyede onca kanal var.Neredeyse hiç biri yayınına şehitleri yansıtmadı yansıtmak mecburiyetindede değil dediğim gibi para yüzünden.programın akışına formatına karşı gelemezler biz her ne kadar istesekte.Beyaz konusundada senin gibi dar açılı düşünmüyorum.O kadar tv kanalından hiç biri bu konuya değinmediyse kalkıp beyaz gibi bir insanın duyarlı olması abes kaçıyor gerçekçi bulmuyorum.kendi düşüncem yine kalkıp genele vurmazsanız ve yanlış anlamazsanız sevinirim...
umarım bu yazıyı okunca ne demek istediğimi daha düzgün anlarsınız.sonra kalkıp alttan üstten girip utanmasanız bana küfür etmeye çalışmassanız sevinirim...
ben de katılıyorum star tv yi protesto ediyorum cinsiyeti belli olmayan bir yaratık türk annelerine ve şehitlerine laf atamaz orda ona en iyi cevabı veren EBRU GÜNDEŞ kardeşimi canı yürekten kutlarım
ya kardeşim ülkenin derdi kimseyi ......... çokta seyinde milletin ülkenin şehitleri onlar nerede reyting orada star tvde sorun yok sorun onu izleyenlerde eminimki o akşam en çok izlernen odur star ne yapsın hepsine lanet olsun
yaw arkadaslar oturup yasmı tutalım yanı savas mı kaybettık. Çok iyi hatırlıyorum ılkokuldayken 10 kasım ATATÜRK ü anma torenlerınde tamamen sıyaha burunurduk beyaz gıyınmemıze ızın verılmezdı yaka mendıl vs.. ama daha sonra biz ATATATÜRK u oldu kabul etmıyor yuregımızde yasatıyoruz seklınde bır acıklama ıle bu duzene son verıldı .Alıntı:
Şimdi neden bu sehıtlerımız ıcın oyle dusunmuyoruz oturup yas tutarsak bu bızım PKK yı bır devlet gıbı gormemıze ve onları yuceltmemıze sebep olmazmı??
Tabıkı bu durumda zıl calıp oynanmaz ama zaten zıl takan yok bırakalımda gunluk hayatımız devam etsın bız bu sehıtlerı bu gun vermıyoruz yasımız bıle yetmez belkı boyle dusunursek omrumuzu yas tutarak gecırırız.
Bütün ŞEHİT ailelerine ALLAH tan rahmet ailelerine bassaglıgı dılıyorum...ALLAH daima askerlerimizle birlikte olsun..
bence bu kanallar para uğruna herşeyi yaparlar ne kadar şehit versekte bu özel kanallar bunları yapar ve yapmayada devam ederler keşke bunların haddini bildirecek olan birileri olsa biz sadece seyretmeyerek protosdto edebiliriz anlamayacaklar ama yinede biz o kanalı izlemeyerek tepkimizi gösterelim
Alıntı:
bu programları izlemeden geceleri uyuyamayan adamlar tanıyorum ben biz yapamayız sen ben yapsak yine yapmayan çıkar yani ateş düştüğü yeri yakar yani arkadaşlar ağlarsa anam ağlar ardımdan bu olay o kadar :46: :46: :46: