hayırlı olsun atlanta cihazın:)
Printable View
hayırlı olsun
ben kac yıldır uydudan paylaşımdayım cokda memnunum
müthiş bir cihaz çok hoşuma gitti volkanda sagolsun yardımcı oldu kanallar çok net hele hele hd olanlar çok güzelm klon cihazlar gibi değil artı pvr özelliğini çok begendim kanal listesi falan yüklemesi çok kolay tavsiye edeim arkadaşlar
Alıntı:
hayırlı olsun artık. Bu cihaz TV izleme ***fını veriyor aslında bunun sınıfındakı tum cihazlarda böyle.
Lınux FTP tabanlı cihazlar eklenti secenkleri özellik cok ama insan karıştırmaktan TV izlemeyi unutuo.
Bence bu iş zevk meselesi ben mesela artık anladımkı evde bır tane iş görür cihaz mutlaka olmalı ben şimdilik atlantayı TV izlemek için kullanıom. Maddi durumlarda düzelince ET 9000 yada yenı cıkacak cihazlardan alıcam.
ben bir senedir kullanıyorum çokda memnunum
Bende mayıs ayında geçtim Atlanta Hd Boxa çok güzel bir cihaz.Ama bu zamana kadar kayıt işini pek çözemedim.Farklı bir formatta kayıt yapıyor.Volkan kardeş bu konuda beni aydınlatabilirsen çok mutlu olurum.
bende atlanta hd box t tuşluya geçtım lakın olumsuz yonlerı var wifi baglantısı yok bırde dreambox gıbı server bılgılerıne bakamıyoruz sadece ınternetten bakılabılıyor.
Bende Atlanta HD BOX ailesine katıldım, cihaz özellikleri vs öğrenebilirsem iyi olacak :) Cihaz için olumlu yorumlar okuyorum.