beklediğim sonuçtu.
Printable View
beklediğim sonuçtu.
bekledim bir tablo çıktı sadece ak partinin %47almasını beklemiyodum 4-5 puan kadar daha az bekliyodum.meclisede 2 parti girseydi çok daha iyi olcaktı ama bidahaki seçime inş daha çok sandalye ile gelcek ak parti...
:clap2:: benim kişisel olarak beklediğim bir sonuçtu. Bu sonucun ülkemize, insanımıza hayırlı uğurlu olması dileklerimle beraber saygılarımı sunarım.
Bende akp yi %/40 civardarında bekliyodum, hemen hemen beklenen sonuçlar çıktı denilebilir ülkemize hayırlı olsun.Ama ülkemizde ciddi sorunlar da yaşanacağı kesin.Ne diyelim yaşasın türkiye:
Aynen katılıyorum size.Bir arkadaşımız diyorya son 50 yılda böyle iyi bir hükümet daha gelmedi diye ,evet son 50 yılda ülkeyi böyle çarçur edip satan bir hükümet daha görülmemişti bunu da gördük.Alıntı:
Saygılar,
Yazıkki hala Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burada mesaj yazmama rağmen CHP AKP kavgası yapılıyor.Millet böyel kavga etmeye devam etsin onlar içimize kadar girdiler:smiles22:Alıntı:
Bu ülkede ilk yapılması gereken seçim kanunun düzeltilmesi ve bu tür ayak oyunlarına izin verilmemesi olmalıdır
türk insanı., mazlum rolüde oynasa mazluma hiç bir zaman vurmamıştır.aksine el tutmuştur. bu da kendini bu seçimde göstermiştir. allah hayırlı etsin.
İçimize pkk nın adamları girdi özellikle meclise oyuna fena geldik ..Ak parti keşke % 70 oy alsaydıda bu pkk militanları( bagımsız pkklılar) gelmeseydi
ak partinin gelecegi zaten belliydi neden karşısında bir lider yoktu mhp bakıyon devlet bahceci pasif kalıyodu chp ye bakarsan deniz baykal oldugu sürece parti bitik dp zaten bitmişti genc parti bir hata yaptı barajı aşamadı digerlerinde zaten umutsuz vakka geriye ak parti kalıyodu oda ipi gögüsledi ama bir tek şey var artık eskisi gibi sol veya sağ eyimli kimse kalmamış tv de gördüğüm bir tek canımızı sıkan dtp nin bagımsızları gene sorun olacaklar ülkeye sonumuz iyi olur inşallah bu ülke bizim sahip cıkalım bayrağımıza vatanımıza HER ZAMAN BU VATAN TÜRKLERİNDİR VE TÜRK KALACAKTIR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE