fark bu yani:wave:
Printable View
fark bu yani:wave:
Zamanında hiper süper emekli kolay emekli 30 küsür yaşlarda sırf oy toplasınlar diye insanları emekli eden o silinmiş siyasetten demireller ecevitler tansular mesutlar insanlar bunlara sorsunlar ,, obların acısı bizden çıkıyor vatanı ne hale getirdiler yazık yazık yazık:mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:
bunlar milletin vekili değil efendileri kan emicileri.milleti 60-65 yaşına kadar süründürenler iş kendilerine gelince sadece ve sadece 2 yılda emekliliği hakları görüp hiç utanıp sıkılmadan ayda 7 milyar emekli maaşını almayı hakları görüyorlar.buna demokratik sömürü denir.
sevgili arkadaşlarım öncelikle supersat forum yönetimine teşeküler saygılar sunarım bu vesileilede tüm islam aleminin vede sizlerin ramazanı şerifleiniz hayırlı olsun üzülmeyin bizim
ülkede her an her şey degişe bilir secim zamanı bu düzenlemeleri oy almak icin yaparlar
her iktidara gelen aynı şeyleri yapar önce yükseltir sonra oyu nasıl alacak emeklilik yaşını
düşürerek cümleten hayırlı ramazanlar allah herkeze cok bayramlar göstersin
arkadaşlar babam 44 yaşında emekli oldu.emeklilik hayali hacca gitmektir. ben 59 yaşımda olacam. fakat ben bu yaşta hacca gidemem dolayısıyla 4-5 yıl yıllık iznimi kullanmam 45-50 yaşımda hacca giderim her halde.
Geçenlerde gazetenin birinde bir yazı okudum(Sümerler döneminde yaptıkları çok kutsal bir meslek sayılan)genel evdeki hayat kadınları'nında sgk na bağlı olduğunu ve orada görev yapan hayat kadınlarının 65 yaşına kadar nasıl vazife yapacaklarını ve 65 yaşında olan bir hayat kadınını kim tercih edeblirki işte bu kadar saçma bir sistem bu.....
evet gerçekten gelecek olan yeni nesil maalesef'ki türkiye şartlarında emekliliği unutsun bence....
bence bu gelecek seçimde akp ye gününü göstermenin zamanı geldi ben iki defa oy verdim ama bir daha verirsem elllerim kırılsın saçma sapan kanunlarla türkiyeyi maf etti :46: