Arkadaşlar Türksat uydusunun yeni güncelleme frekansı 11962/03333/V olmuştur.Kanallarınızı bu frekans'tan şebeke açık olarak güncelleyebilirsiniz.
Printable View
Arkadaşlar Türksat uydusunun yeni güncelleme frekansı 11962/03333/V olmuştur.Kanallarınızı bu frekans'tan şebeke açık olarak güncelleyebilirsiniz.
merhaba paylaşım için teşekkürler fakat güncelleme yapmıyor henüz bir sorun var galiba saygılarımla
paylaşım için tşk ler
Bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım. Ama ben artık güncellemiyorum. Çünkü listeyi temizleyip tip aramayı kapattım. Şimdi açarsam yine 230-385 kadar tip doluşacak. Nasıl olsa gelen kanallar var olan frekanslara geleceği için bana işkence oluyor. Kuçer06 arkadaşım peki sen sabahtan bu yana kullanıyorum demişsin Hot Bird tiplerini gene getiriyor mu? Bilgilendirirsen menmun olurum. Çok sağolasın.
Saygılar.
Valla abi cihazdan cihaza değişiyor bazısında 70-71 bazısında 155-165 tp'ye bağlıyor.Fakat bütün kanallar eksiksiz geliyor.Eski frekans 12731/03333/V artık şebek£ye bağlanmıyor.
bilgi için teşekkürler
tşkler bilgi için
teşekkürler
Değerli bilgi için teşekkürler arkadaşım. bir tip not olarak sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. bu şebeke arama moduna geçildiğinde aramaya başlayınca ilk tanıtım kanalının ardından trt kanalları çıkınca exit leyip cıkıyoruz ardından normal otomatik arıyoruz. böylece gereksiz tpler cıkmıyor. ben böyle yapıyorum ve gereksiz tp ler gelmiyor. saygılarımla.