Ben bu sene istanbula gitmeyi planliyorum ama sanirsam ramazndan sonra olacak zaten alanyada yasiyorum deniz kum burda mevcut kultur turizmi yapalim
Printable View
Ben bu sene istanbula gitmeyi planliyorum ama sanirsam ramazndan sonra olacak zaten alanyada yasiyorum deniz kum burda mevcut kultur turizmi yapalim
Ben de planlı proğramlı gezenlerden değilim.Bir zorunluluk olmadıkça da evden ayrılmıyorum.Ben de Aydın-Didim de kalıyorum.Deniz,güneş,kum!...hepsine kanıksadık.Yedi ayımız burada,geri kalan beş ayda Aydın merkezdeyim.Yolu düşen dostları konuk etmekten kıvanç duyarım.:wave:
alanyayıda gördüm didimide .ikiside güzel yerler.her sene düzenli olarak tatile çıkıyoruz ailecek.kısmet olursa haftaya 3-4 günlük bir izmir seyahati var.ordanda bir haftalığına bodrum-gümbete gideceyiz.hayırlısı
tatil dediğiniz nasıl bir şey ya ben hiç gitmedimde
cabbari ustam allahtan bir mani çıkmasa yine antalya turu yapmayı düşünüyorum. Özel arabamla bir arkadaşım ile gitmeyi düşünüyorum. ama havalar çok sıcakmış, ya avustosun sonu yada eylül başı gitmeyi planlıyorum. bakalım hayırlısıyla
Sanırım marmaris olacak + yunan adaları
bende para ayarlayabilirsem karadeniz turu yapacağım sinop,samsun,ordu,giresun,trabzon
yaylaları ve tarihi yerleri gezeceğim
alanyaaa tabiki
Ramazandan sonra Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz...Hayırlısı diyelim
Merhaba Dost!Caprice palas sahili yapay bir sahildir.Son derece temiz ve bakımlıdır.Mavi bayrak sahibidir.Deniz suyu "içmesuyu" berraklığındadır.Manzarası da çok güzeldir.Ama sizi rahatsız eder mi bilmem ama plajları bile kadın-erkek olarak ayrılmıştır.Ben de bu otele 100 m.mesafedeyim.Tanışmaktan memnun olurum!Selamlar!:wave:
Merhaba Serkan!Ben seni çok iyi tanıyorum;her gün dükkanın önünden geçip fırına ekmek almaya gidiyorum.Geçen yıl bir kez de fatura ödemek için geldim yanına.Ama haklısın böyle bir tanışma (net üzerinden) henüz olmadı.Bir daha gelişimde hatırlatırım.:wave:
biz müslümanlar tatil yapmıyoruz yapsak ne olur yapsak diğer dünyayı sonsuz bir bedene sonsuz bir hayatı haketmeyiz biz sadece acıdan başkabirşey değiliz allah işini bizden daha iyibilir bırak allah yapsın kendini büyük gösterenler hey sizde kalp yokmu bizdede var ben kime söylüyorum aranızda yada kendini iyibilir nefslerinin esiri olmuşlar ne duygu ne insanlık ne kul gibi davranıyorlar çünkü yaşamamışbunu aslında yaşadılar hitler onlara yaşattı ama insan olamadılar biraz insan olsaydı acılarını hatırlayıp merhamet ederdi bizlere yok insan değil şeytanı cinler gibidir virüs gibidir bulaşırsa kendini öldüreceksin ama bizede kalıyor çekme allah büyüktür bizi birgün bunlardan kurtarır arkadaşlar çok kötü şekilde uyarıldım birdaha siyasi mesaj yazmayacak doğru oldunmu yalnış olursun yalnış oldumu doğru olursun birdaha mesaj yazmayacam saygılar bana değer veren allahın kullarına burdan kucaklarım saygılar sevgiler
Şuan Sivas/Gürün deyim napalım bizim tatilimizde bukadar. :)
İki sezondur Antalya Kadirin Ağaç Evlerine gidiyorum ve huzur buluyorum..Bungalow evler,hamak keyfi,dağların arasından akan buz gibi suyu,antik kent Olympos tek kelime ile süper...
Alternatif bir tatil yeri dusunene kesinlikle karadeniz derim
Avusturya'ya gidecegim.
Biz de gezi planlayınca İstanbul planladık bir iki sene, çok da memnun olduk.Alıntı:
Gerçekten gezmek için güzel bir tercih istanbul. Dediğiniz gibi ramazandan sonra olması daha güzel olur.
Giderseniz eminönünde BALIK-EKMEK yemeyi, VAPURLA BOĞAZ TURU yapmayı, AYASOFYA VE TOPKAPI SARAYLARINI gezmeyi, EYUP SULTANA ve MİNYATURKE uğramayı unutmayın:)
bende amasra ve çakrazı düşünüyorum selamlar
Alanyaya gelecek olanlara tavsiyem eylul ayi en iyi mevsim bir haftadir cok sicak temmuz agistos daha sicak olur
Ist adalar adami sıkarmı birkac gunluk gitsek
15 - 23 haziran Trabzon - Rize - Artvin yaptım geldimAlıntı:
Trabzon a uçakla gittim araç kiraladım 9 gün de 1740 km yapmışım nerede yayla nerede mağara nerede tarihi yer müze gittim muazzam yerler gördük ailecek süperdi ayder anzer uzungöl kafkafsör Sümela daha neleri ofo of yorgan ile yatıyor usta şimdi izmirde don bile kurtarmıyor neredeyse çıplak yatacam valla :)
Eh gezme dediğinde böyle olmalı Yalçın dost,yorgunluğu bile ***f verir insana!..Mutlaka güzel resimlerle de bu anıyı pekiştirmişsindir.Darısı görmeyen,gidemeyen dostlar başına!...:wave:
irtibat kuralim seninle bende akbukte yazligim var didimde uyducu yegenim var uydu isi yapiyor belkide taniyorsunuzdurAlıntı:
nasip olursa 26 temuz gibi akbukteyim didimede gidip gelirim bir çayini içebilirim davet edersen sayet pm den adresini verirsen ugramaya çalisirim yegenimle gelirim onuda tanimis olursunuz
Alanya super hava var pazar gun denize gidecegiz nasipse
Yeniden kisa kacamak isteyenlere tavsiye okunur
geçen pazar havalar nasıldı cabbari usta denize girdinmi?
yaşadığım bölgede deniz var, ama çok bulanık ve çok kirli ne piknik yapabilirsin nede denize girmek istersin, denize girmeyi bırak deniz kokusunu bile bu yıl koklamadım, belki başka başara ne mutlu sana, gerçekten güzel yerde yaşıyorsun ustam, kendince sevinmen gereken en önemli şey yaşadığın insanları sosyal kültürü olması.
Bugün alanya mis hibi hava var resimleri az once ben cektim
şu güzelim denize bak, ölürüm o güzelim denize kokusuna, temizliğine, ahhhh ahhhhhh gidemedik antalyaya bu yıl, ne yapalım inşallah önümüzdeki yıl nasipse artık, hanımdan izin çıkarsa tabi....
Hanimdan izin cikarsa:):) yapma yaw ben gidiyorum diyeceksin cikip geleceksin ohhoooooooo
cabbari ustam geçen yıl yalnız tatile çıktım, zar zor izin kopardım öğle gittim, bu senede kısmet olmadı, gelecek sene için tabii eğer sağ kalırsak inşallah gitmeyi kesinlikle düşünüyorum. Ama hanım bana diyorki bizi burda bırakıp yalnızmı gideceksin, aklına çeşit çeşit şeyler geliyor, bizler olmadan nasıl tatile çıkarsın, şu bu ayakları işte, benim ailecek gitmek istemeyişimin tek sebebi çocuklar ya yolda hastalanırlarsa, diye çok korkuyorum sağlık güvencemde yok, bu sene yazın gaziantep hayvanat bahçesine beraberce gittik benden 3 saat uzakta olmasına rağmen yolda 3-4 kez kustular, yolculuğa gelemiyorlar. bakalım ne olacak, en kötüsü habersiz çıkar giderim, bu kez aklıma koydum gelecek yıl plan kesin antalya köprülü kanyona kadar gider geri gelirim, oralarıda bir bilsen ne kadar özledim.
köprülü kanyona daha 3 kere gitmiştim, oraları iii bilirim çok güzel yerler, hem rafting hemde araba cross sürüşü içinde çok güzel, aslında bana kalsa antalyanın her yeri cennet, ben orayı çok seviyorum, yabancı kültür almış ve sürekli değişim içinde olan bir yer, kültür bakımındanda her zaman nasibini en iii bir şekilde alıyor, cabbari ustam fasilis batık kentte çok güzel kekova simenada çok güzel, olympos'ta ahhh ahhhh nerde o gençliğim sırt çantasıyla her tarafı gezerdim, allaha şükür şimdi arabamla gidiyorum hey gidi günler hey...
Size bir tavsiye daha nisan mayis ve ekim eylul aylari en ideal aylar anamur bozyazi harika bakiir koylar var alternatif arayanlara duyurulur
Alıntı:
Usta herşeyi biliyonda sana sorayım o zaman.
5 gün 4 gece için Kıbrısı öneririmisin. Zira Full pansiyon Muğla-Antalya-Alanya fiyatları ile Kıbrıstaki otel fiyatları aynı düzeyde. Birde Ankaradan Aynı şekilde uçak bilet fiyatlarıda aynı sayılır. Sence seçimi kıbrıstan yana değerlendirsem nasıl olur.
Not. Önümüzdeki yaz için.
bilgilendirme:
alanya merkez 2 haftadır denize rahat giriliyor hele bu hafta bir haylisıcak alternatif dusunenlere
antalya
Gecen sene bartın çakraza gittik ailecek cok begendim açıkcası