Hayirli ugurlu olsun yeni baskan tekrar aziz yildirim oldu 11. Kez secilmenin mutlulugunu yasiyor
Printable View
Hayirli ugurlu olsun yeni baskan tekrar aziz yildirim oldu 11. Kez secilmenin mutlulugunu yasiyor
Hayırlı olsun diyelim. Fenerbahçe'ye çok şeyler katmış biri. Bundan sonra da iyi şeyler yapmaya devam edecektir.
Yalniz anlasmis gibi tum yoneticiler hepside 3 temmuzdan beridir soyle oldu boyle oldu diye aklanmaya calisiyorlar daha yargi devam ediyor mahkeme sureci isliyor
Bence hayırlı olmadı bu kişiler daha aklanmadı surec devam ediyor uefa halen bu işin peşinde keşke aydınlar olsaydı yeni bir sayfa için
yeni bir sayfa açılmadı hayırlı olsun..
Bıktık hep aynı yüzleri görmekten ya ,keşke aydınlar olsaydı. Yeni bir sayfa açılsaydı güzel olurdu sanki.
DİGİTURK'u kapattırmayı düşünüyordum baktım Aziz Yıldırım tekrar başkan olmuş eeeeeee bizede kapattırmak düşer. 03,12,2013 Bye bye DİGİTURK.
Şimdi Aziz Yıldırım seçildi diye sevinenlere soruyorum UEFA dan bu yöneticilere 10 yıl yada sonsuza kadar men gelirse yada türk adaletinden işte o zaman ne olucak?
ne hayır gördük bu güne kadar ki ne göreceğiz bu adamdan hayırlısı diyelim
Fenerbahçe için hiçte iyi olmadı bu tercih ne diyelim hayırlısı olur inşallah.
Mehmet ali aydınlar bu başkanlık seçiminde tribunlere oynadıgı için gözümden düştü acıkcası
Hayırlı olsun.
AZİZ YILDIRIMIN kendi getiripte üye yaptığı kişilerin oylarını alarak seçildiği bir ortam var yani 10 defa seçim olsun yine aziz yıldırım kazanır bu bir gerçektir ama ne acı olacakki bu işin sonu şimdi olduğu gibi ileriki günlerdede hem canım fenerime hemde aziz yıldırıma çok kötü günler yaşanacaktır hem adalet hemde sportif açıdan alınan kötü sonuçlar sonucu onu destekleyenlerde bu sefer yuhalıyacaktır bence aziz yıldırımın gitmesi açısından en büyük fırsattı bu seçim olayı ama aziz yıldırımında bir hıncı varki kendini haklamak oda çok zor saygılarımla
Bu aziz yildirim hem fenerbahceye hemde turk futbokuna zarar veriyor
Bugunku bazi sosyal medyada cemaat kaybetti aziz kazandi deniliyor her tasin altinda artik cemaat olgusunun cikmasini anlamiyorum
usta birde " Utanmadan Buraya Geldiler " diyorAlıntı:
utanacaklar kimler acaba _ Mahkeme - uefa kurulları Cas şike yaptın diyor 2 yıl veriyor
hala diyor utanmadan buraya geldiler diyorsun kim acaba utanacak
biri diyor Aydınlar şuurunu yitirmiş (N.özdemir)-
--milyar dolarlık adamların şu konuşmaları yapıyoracaba utanacaklar kimler ? :49:
Aziz başkan atmış atmış da birileride bak nedemiş Aziz başkana !
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı açıklamalarda Aziz Yıldırım’ın, ‘Fenerbank’ projesinin gerçekçi olmadığını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:
"Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmıyorum. Beş yüz milyon dolar borcun var, banka kuracaksın. Bunun için izin verecek kurumlar belli. Ayrıca sanki Çevre Bakanı elindeymiş, her izin elindeymiş gibi söz veriyor. ‘Şuraya şunu yapacağım, AVM yapacağım’ :8[1]:demek doğru değil.”
Futbolcuların aldığı rakamlara da tepki gösteren Erdoğan, “Rakamlar çok uçuk. Basına yansıyan paralar var ama kayıtlarda bu yok. Bu terazi bu kadar sıkleti çekmez."
ya Aziz Amca !:8[1]:
şekipmosturoğlu Tomaları görünce şaşırmış !
Sıkıntısı olmayan bir genel kurul geçirdiklerini aktaran Mosturoğlu, "İlk gün genel kurul açıldığında dışarda TOMA'lar vardı. Buna inanamadık. Bizim tarihimiz boyunca bu tip genel kurullar yaşanmamış. Bizim öyle bir geleneğimiz yok. O açıdan baktığınızda çok iyi bir imtihan verdik, demokrasi adına kulüp için muhalefet adına başarılı olduk" diyerek sözlerini tamamladı.
Eğer Karşı taraf sukunetli olmasa idi eğer Aziz Başkan gibi Agrasif doğrumu yazdım olsa idi Genel kurul böyle olurmuydu acaba sayın mosturoğlu
Temyiz edildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından, eksikliklerin giderilmesi için İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'ne iade edilen ''Futbolda Şike Davası'' dosyasındaki eksiklerinin tamamlandığı ve en kısa sürede Yargıtay'a yeniden gönderileceği öğrenildi.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, 2 Temmuz 2012 'de, aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da olduğu 48 sanığın, 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak', 'örgüte üye olmak', 'şike', 'teşvik', 'tehdit' ve 'rüşvet vermek-almak' gibi suçlardan 5 ay ila 4 yıl 7 ay arasında değişen hapisle cezalandırılmasına karar verilen 'Futbolda Şike' davası dosyasının temyiz için gönderildiği Yargıtay 5. Ceza Dairesi, dosyayı usül eksikliği nedeniyle, geçtiğimiz günlerde mahkemeye geri yollamıştı.
bu adamdan kultulamıyacagız arkadaş adam olene kadar basımıza beya olacak galıba
Alıntı:
kurtulamazsın kardeş çünkü :
genel kurulda Aziz başkan gelenlere hoş geldiniz diyor oy kullanmaya gidenlerin ellerindeki oy pusulalarını alıyor kendi yönetiminin pusulalarını veriyor
-kimse gık demiyor !
seçimi kazanıyor _seçim konuşmasının ardından gazetecilere dönüp
varmı böyle bir salon Türkiyenin her tarafında bakın şu salona biz yaptık.
-yanındaki yandaş medya gıkı çıkmıyor ! demiyorlar ki ;
_Türkiye de varmı Başkanı cezalı -Klubü uefa dan 3 yıl ceza alan diye :49:
ya kardeş !
Dilmen: 'Şike var' dedi
Rıdvan Dilmen'den, kongre öncesinde kendisini suçlayan Mehmet Ali Aydınlar'a yanıt.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Beyaz TV’ye konuşan Dilmen, “Sayın Aydınlar, 4 Ocak’ta yaptığımız görüşmede Aykut Kocaman’a, ‘Şike var, sizden puan sileceğim’ dedi. Kocaman da, ‘Boynumuza ipi bağladınız. Puan silmeyin, bizi düşürün’ yanıtını verdi. Aydınlar 9 Temmuz’da Vatan’daki röportajında hastanede ziyaret ettiği Aziz Yıldırım için, ‘Hasta ve yorgun’ diyor. Kongre öncesi ise tam tersini söylüyor. Hayatımda kimsenin adamı olmadım. Aydınlar başkan seçilse bile bunları söyleyecektim” diye konuştu.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Iste F.b ye öngörülen adayin tutarsiz davranislari.Birine sike var birine yok diyen Baskanlik yapabilirmi.iyiki olmamis.