arkadaşlar benim bi sorum olacaktı ben 3 gb lik tarifeye uye oldum bana verilen tarifede 2 ucretsiz diyor acaba kotayı aşsam ucrete binermi?bilgisi olan var mı?
Printable View
arkadaşlar benim bi sorum olacaktı ben 3 gb lik tarifeye uye oldum bana verilen tarifede 2 ucretsiz diyor acaba kotayı aşsam ucrete binermi?bilgisi olan var mı?
Bilmiyorum...bildiğim bu aydan itibaren kotanın 3 gb kotalılarda 4 gb çıkmış olması...
ya kardeş iki ay ücretsiz
daha düşünüyorsun
evt doğrudur arkadaşım modem artı 2 ay ücretsiz hayırlı olsun bende 4 ay önce bu kampanyadan yararlanmıştım
nisandan itibaren 4gb yükseldi ilk faturan biraz tuzlu gelebilir..
dikkat et bana ilk fatura 70 ytl geldi
arkadaşlar ılk 2 ay ucretsız ama kotanı asmamak kaydıyla sımdı kota 4 olduguna gore ucretsız donemlerınızde kotayı asarsanız gelecek ılk faturada aşılan her 100mb 1 ytl..
şuan 40 gün 40 gece kampanyası var ilk 2 ay ücretsiz ve limit snınır yok ayrıca bağlantı ücretide alınmıyor 2 yıllık abonesi oluyorsun...
Arkadaşım sen genede dikkatli ol şikayetim var.com sitesinden TÜRKTELEKOMLA ilgili şikayetleri bi oku.
MSN LİVE PLUS vs. programları yükleme MSN kapalı iken bile download devam ediyor
arkadşlar 2 ay ücretsiz fakat modem ücretli bilginize.