bu işte var bir bit yeniği gibi.
Alıntı:
(Biz 50 kişiydik. 20 kişi kaldık. 14'ü hastanede burada. Sağlamlar. Gerisi ya onlarla gitti. Ya da şehit oldu.)
şimdi 12 şehidimiz var 8 de kaçırılan mehmetler =20 orda savaşan kardeşimin ifadesi toplam elli kişiydik yönünde ve yaralılarla beraber 20 kişi kalmışlar bu işte bir sakatlık yokmu sizce.
pazar günü ilk açıklanan şehit sayısı 15-16-17 olmuştu ama ne olduysa başbakanın konuşmasında telaffuz ettiği rakam bir anda kesinleşen rakam oldu... 12
ama hesaplar öyle demiyor değilmi arkadaşlarım maalesef öyle demiyor...
Asker yaralanmış. o ortamda adet adet sayamaz dı zaten...sadece gözüne çarpan görüntüleri açıklamaya çalışıyor. Çelişki yok değil. var bir bit yeniği...Ben pkk nın para kaynaklarının içerisinde bir çok bürokratın işbirliğini duymuştum. hatta bazı askerlerin bile para için pkk ile işbirliklerine gittiklerini şaşkınlıkla duymuştum. şimdi içerlerinde askerde olabilir. ama bu zihniyetteki bir askerin (şayet gerçekten asker var ise) nasıl farkına varılmamış ona hayret etmek lazım. Ve bunun için şimdiden tertip alınmalı. belki hala birileri olabilir. hele hele yarın umutsuzca beklediğimiz büyük operasyon yapılırken birileri satarsa o zaman çok daha büyük vahim sonuçlarla karşılaşabiliriz...