Konuya Etiketlenenler

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Vestel 4k smart tv de Dsmart kurulum sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurudere Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yanıt için teşekkürler . Listeyi indirip tv ye aktardım ama trt1 , kanal d ,dsmart gibi %95 inde yayın yok , show ve fox tv de yayın var . Acaba sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ? tv de yapmam gereken bir ayar mı var ? tv yi sıfırlamadan önce kanalların hepsini izleyebiliyordum. Sıfırlayınca böyle oldu maalesef
    Merkezi sistemmi kullanıyorsunuz? Eger öyleyse kurulumdan ayarlarken direkt disecg 1 olayını seçin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet sitenin merkezi uydusuna bağlı , dediğiniz gibi yapayım , ilk kuruluma geçip , kurulum kısmında disec1 ile deneyeceğim, sonucu buradan paylaşacağım , benim gibi sorun yaşayanlara faydası olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurudere Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet sitenin merkezi uydusuna bağlı , dediğiniz gibi yapayım , ilk kuruluma geçip , kurulum kısmında disec1 ile deneyeceğim, sonucu buradan paylaşacağım , benim gibi sorun yaşayanlara faydası olsun.
    Tabi sorun büyük ihtimal orada gorunuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri